Beleegyező nyilatkozat

Beleegyező nyilatkozat az Everflow Reformer Pialtes Szalon vendégei számára

 

Az Everflow Reformer Pilates szalonban a szolgáltatás igénybe vételéhez az alábbi pontokat teljes mértékben megértettem és elfogadom.

Elfogadom, hogy az Everflow Reformer Pilates szalon órájára történő regisztrációval automatikusan beleegyezésemet adom az alábbiakhoz:

 

Saját felelősség: Tudomásul veszem, hogy a Reformer Pilates gyakorlatokat saját felelősségemre végzem, a gépeket rendeltetésszerűen használom és mindig az oktató instrukciót és tanácsait követem. Tisztában vagyok azzal, hogy minden sporttevékenység bizonyos kockázatokkal jár, és hogy a Pilates gyakorlatok különös figyelmet és testi összhangot igényelnek.

Egészségügyi állapot: Kijelentem, hogy egészségügyi állapotom megfelelő a Reformer Pilates gyakorlatok végzéséhez. Amennyiben egészségügyi problémám van, vagy terhesség alatt állok, azt azonnal jeleztem az oktató felé. Műtét után, vagy bármilyen mozgásszervi probléma fennállása esetén, az orvosommal konzultálok mielőtt Reformer Pilates edzésre megyek.

Személyes információk: Hozzájárulok, hogy a szalon az órákra való regisztráció és az ügyfélkezelés céljából kezelje személyes adataimat. Biztosítom, hogy az általam megadott információk pontosak és naprakészek.

Szabályok és előírások: Elfogadom a szalon házirendjét és az összes vonatkozó szabályzatát, beleértve a higiéniai előírásokat és a szalon használatára vonatkozó szabályokat.

Felelősségvállalás: Elfogadom, hogy az Everflow Reformer Pilates Szalon semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel az esetleges sérülésekért, vagy egészségügyi problémákért, amelyek az órákon vagy a szalon területén történnek.

Kép és videóanyag az edzésen: Az edzés alatt kép és videó anyag készülhet, ami a közösségi médiában felhasználásra kerülhet. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép és videó anyag készüljön, kérjük, hogy edzés előtt jelezd az edzőnek.

Amennyiben 18 évesnél fiatalabb vagy, úgy szükséges egy szülői beleegyező nyilatkozat az órán való részvételre.16 éves kor az alsó korhatár az edzésen való részvételre. Az első óra alkalmával kérjük, hogy a szülői beleegyező nyilatkozatot hozd magaddal és add le az oktatónak.

Tudomásul veszem, hogy ez a nyilatkozat kötelező érvényű minden alkalommal, amikor részt veszek az Everflow Reformer Pilates Szalon óráin, illetve amikor használom annak létesítményeit.

 

A következő esetekben a reformer pilates gép használata nem javasolt:

  • Terhesség első három hónapjában.

 

Köszönjük, hogy elolvastad a Beleegyező nyilatkozatot, és hozzájárulsz az Everflow Reformer Pilates Szalon zökkenőmentes működésének fenntartásához. 

Kellemes edzést kívánunk! 🙂