A szalon

Házirendje

Everflow Reformer Pilates Szalon házirendje

 

Az alábbiakban találod szalonunk házirendjét, amelyet minden vendégünknek be kell tartania a kellemes és zavartalan edzések érdekében. Kérjük, hogy olvasd el a házirendet.

 

Az Everflow Reformer Pilates szalon órájára történő on-line regisztrációval és a szolgáltatás igénybevételével automatikusan elfogadom a házirendet, ami a következő pontokat tartalmazza. 

Tudomásul veszem, hogy a gépeket saját felelősségemre és kizárólag rendeltetésszerűen használom az oktató instrukciói alapján. 

A weboldalon és a szalonban is elérhető Beleegyező Nyilatkozatot elolvastam, és megértettem annak tartalmát. Elfogadom és tudomásul veszem annak feltételeit és követelményeit.

 

Jegy és bérlet vásárlás: Jegyet vagy bérletet on-line tudsz vásárolni a Motibro on-line rendszeren keresztül.

A megvásárolt bérleted az első látogatáskor aktiválódik.

Amennyiben a megvásárolt bérleted egy éven belül nem használod fel, úgy az érvénytelenné válik.

Időpont foglalás: Az edzésre a weboldalon, a Motibro on-line időpont foglaló rendszeren keresztül tudsz időpontot foglalni. Órára akkor tudsz bejelentkezni, ha érvényes jegyed vagy bérleted van.

Az edzésre minimum 1 órával az óra kezdete előtt szükséges bejelentkezni. 1 órán belül a rendszer nem engedi a foglalást. Időpontra csak úgy tudsz beregisztrálni, ha az óra díját kifizetted.

Várólista: Lehetőséged van a Motibro rendszerben várólistára kerülni, amennyiben már betelt az óra, amire szeretnél jönni. Ha az órán felszabadul egy hely, azonnal emailben értesítést küldünk neked és a szokásos módon be tudsz jelentkezni az órára!

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a várólistára többen is feliratkozhatnak és egy hely felszabadulásakor mindenki azonnal, egy időben értesítésre kerül. Így előfordulhat, hogy valaki gyorsabban jelentkezik be nálad, így te már nem tudsz. Ebben az esetben sem csüggedj, neved a várólistán marad és újabb hely felszabadulásakor lehet, hogy te leszel a leggyorsabb!

Időpontok lemondása: Amennyiben meggondolod magad és le szeretnéd mondani a bejelentkezésedet, azt az óra kezdete előtt minimum 24 órával megteheted a felhasználói fiókodban. Amennyiben a lefoglalt időpontot szeretnéd áthelyezni egy másik időpontra, kérjük, hogy azt az óra kezdete előtt minimum 24 órával tedd meg a saját felhasználói fiókodban. 24 órán belül már nem lesz lehetőséged a fiókodban áthelyezni az alkalmat.

Amennyiben bérleted van, és 24 órán belül mondod le az órát, akkor az az alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Ha 1 alkalmas jegyet vettél, és 24 órán kívül mondod le az órát, akkor a befizetett összeget tovább görgetjük, és egy általad választott másik időpontban felhasználhatod.

Ha 1 alkalmas jegyet vettél, és 24 órán belül mondod le az órát, akkor azt az egy alkalmat nem tudod már máskor felhasználni.

Kérjük, hogy az időpont módosításokat és lemondásokat a fentiek szerint időben kezeljétek az on-line időpont foglalóban. Így el tudjuk kerülni, hogy a szalonban üzemkiesést okozzatok illetve, hogy másik lehetséges vendégtől vegyétek el az időpontot és az edzés lehetőségét.

Fizetési mód: on-line fizetés, bankkártyával vagy utalással történik.

Időpontok betartása és késések elkerülése:  Kérjük, hogy az óra kezdete előtt 10 perccel érkezz meg. Amennyiben előbb érkezel meg, kérjük, hogy az előtérben foglalj helyet csendben, hogy ne zavard az oktatót és a vendégeket az edzésben.

Vendégeinket arra kérjük, hogy a lefoglalt időpontokra érkezzetek meg. Az edzéseket a meghirdetett időpontban kezdjük.

Késés: Kérjük, hogy az órára érkezz időben. Amennyiben késel, kérjük, értesíts minket előre. A késő érkezők zavarhatják a többi résztvevőt, és kizökkentik az edzőt az óramenetből. Valamint, az óra nagyon fontos része a bemelegítés, amely szükséges, hogy az edzésre felkészítsen és elkerüljük az esetleges sérüléseket, húzódásokat. Ha nem érkezel meg az óra kezdésre, akkor sajnos nem tudunk beengedni az órára. Első alkalommal még nem veszíted el azt az alkalmat, hanem bepótolhatod egy másik alkalommal. Következő alkalommal viszont már levonásra kerül a bérletedből az alkalom, ha késel és emiatt nem tudsz részt venni az órán. Köszönjük a megértést!

Rendeltetésszerű géphasználat: Kérjük, hogy az általad használt gépeket felelősségteljesen és kizárólag rendeltetésszerűen használd. Kérjük, hogy vedd tudomásul, ha a gépeket nem rendeltetésszerűen használod, akkor megsérülhetsz, és ezért a teljes felelősség a tiéd.  Mindig kövesd az oktatók instrukcióit és tanácsait a gépek beállításával kapcsolatban. Minden edzés elején a saját döntésed alapján választasz, hogy melyik gépen szeretnél edzeni. 

Károkozás a gépekben: Amennyiben bármilyen kárt okozol a gépekben, a szalon üzemeltetője a kár megfizetésére kötelezhet. 

Biztonság és jólét: Minden gyakorlatot saját képességeidnek megfelelően végezz. Ha bármilyen egészségügyi problémád van, óra előtt mindenképpen tájékoztasd erről oktatóinkat! Ha az órán érzed rosszul magadat, azonnal jelezd az oktatónak! Amennyiben bizonytalan vagy, hogy az egészségügyi problémáddal részt vehetsz- e az órán, kérjük, hogy telefonon hívd fel a szalont, és kérj segítséget.

Tapadós talpú jóga/ pilates zokni kötelező az órán való részvételhez. Ez stabilizál téged a gép használata közben, és segít elkerülni a megcsúszást. Higiéniai és balesetvédelmi okok miatt fontos!

Táskát és kabátot az öltözőben szükséges tárolni!  
Kérünk titeket, hogy ezeket a személyes tárgyaitokat hagyjátok a megfelelő helyen az öltözőben és ne vigyétek be magatokkal az gépek mellé.

Jól  zárható flakont, kulacsot vigyetek be a termbe.
Kérjük, hogy csak jól zárható kulacsot és flakont  használjatok, és ne vigyetek be vizes poharat az edzésekre!

Kulturált viselkedés: Udvarias, barátságos és tisztelettudó magatartást várunk el minden kedves vendégünktől. Kérjük kerüld a hangos beszédet és a zavaró viselkedést.

Higiénia:  Kérjük, hogy higiéniai okokból minden edzésre használj jóga/ pilates váltó zoknit, valamint hozzál magaddal egy kis törölközőt is!

Kérjük, hogy minden edzés után használd a szalonban kihelyezett fertőtlenítőket, és az edzéshez szükséges eszközöket minden használat után fertőtlenítsd le magad után.

Öltözködés: Viselj kényelmes  ruházatot, ami nem akadályozza a mozgásodat. Tapadós talpú jóga/ pilates zokni kötelező az órán való részvételhez. Ez stabilizál téged a gép használata közben, és segít elkerülni a megcsúszást.

Öltöző: A ruháidat, táskádat kérjük az öltözőben tárold az erre alkalmas szekrények egyikében. 

Cipő: Higiéniai okokból, kérjük, hogy a szalonba belépve vedd le az utcai cipődet és helyezd el az erre kijelölt helyre. A bejáratnál papucsokat helyeztünk el, azokat bátran használd, majd használat után helyezd vissza a helyére.

Alkohol fogyasztás: Kérjük úgy gyere edzésre, hogy nem fogyasztottál semmilyen alkoholt!

Elhagyott tárgyak: Az elhagyott tárgyakat megőrizzük.  Kérjük, ellenőrizd, hogy ne hagyj semmit az öltözőkben, vagy az edzőteremben. Érdeklődj a recepción, ha valamit itt felejtettél. 

Árak, órarend: Az aktuális árakról és órarendről az online időpontfoglalóban és a weboldalon  tudsz mindig tájékozódni.

Kép és videóanyag az edzésen: Az edzés alatt kép és videó anyag készülhet, ami a közösségi médiában felhasználásra kerülhet. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép és videó anyag készüljön, kérjük, hogy edzés előtt jelezd az edzőnek.

 

A fent említett pontok betartása elengedhetetlen ahhoz, hogy az Everflow Reformer Pilates Szalonban zavartalan szolgáltatást tudjunk nyújtani Nektek.  

Az Everflow Reformer Pilates Szalon órájára való on-line regisztrációval automatikusan elfogadod és tudomásul veszed, hogy ha nem tartod be a fenti házirendi pontokat, a szalon üzemeltetője és munkatársai jogosultak a szolgáltatás megtagadására.

Köszönjük, hogy betartod házirendünket, és így hozzájárulsz az Everflow Reformer Pilates Szalon nyugodt és támogató légkörének fenntartásához. 

 

Kellemes edzést kívánunk! 🙂