Pilates gép

 

Fedezze fel a magyar gyártású Pilates Gépeket: egyedi, professzionális, megbízható

 

Üdvözöljük a magyar manufaktúrában készült, prémium Pilates gépek világában! Büszkék vagyunk arra, hogy hazai szakértelemmel és a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő alapanyagokból készült gépekkel dolgozhatunk.

 

Hazai mesterség és innováció

Hazai gyártás 20 éves tapasztalattal: Minden gépünket hazánkban, a legnagyobb gondossággal és szakértői figyelemmel készítik, hogy a legjobb minőséget biztosítsuk.

Egyedi design és személyre szabhatóság: A tervezési folyamat során nagy hangsúlyt fektetnek a funkcionalitásra, esztétikai megjelenésre és tartósságra. Az alapszínek mellett lehetőséget kínálunk a színskálánk bármely színkombinációjának kiválasztására, többféle kárpit színnel, hogy teljes mértékben illeszkedjenek az Ön stílusához és igényeihez.

 

Reformer pilates gépek kínálat

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

A Reformer: dinamikus és sokoldalú

Egyedülálló rugórendszer és testreszabott színek: A speciális rugórendszer lehetővé teszi a finom ellenállás-szabályozást, míg a személyre szabható színek és kárpitok még egyedibbé teszik a gépet.

Fedezze fel a Reformer székeket: Innováció és sokoldalúság a Pilatesben

A Reformer szék egy kulcsfontosságú eszköz a Pilates gyakorlatok során, amely új dimenziókat nyit meg a testmozgásban. Ez a sokoldalú eszköz nemcsak változatosságot visz a Pilates edzésekbe, hanem növeli egyben az edzés hatékonyságot és eredményességét.

Mi a Reformer szék?
 • A Reformer szék egy kicsi, de rendkívül sokoldalú eszköz, amely a test minden részét megdolgoztatja. A szék kialakítása lehetővé teszi a különböző gyakorlatok elvégzését, erősítve az izmokat, javítva a rugalmasságot és fejlesztve az egyensúlyt.

A Reformer szék jellemzői és előnyei

  • Dinamikus és állítható: A Reformer szék rugói és ellenállása állítható, így minden edzési szint és igény szerint szabályozható.
  • Kompakt méret: Kisebb területet foglal el, így ideális otthoni használatra vagy kisebb stúdiókban történő alkalmazásra.
  • Célzott izommunka: Lehetővé teszi az izomcsoportok célzott megdolgoztatását, különösen a core (középső testrész) izomzatát.

 

A Pilates trapéz (Cadillac) és torony (Tower) Gépek: Sokoldalúság és precizitás

A Pilates Trapéz és Torony gépek a Pilates stúdiók elengedhetetlen elemei, amelyek a gyakorlatok sokoldalúságát és a test hatékonyabb edzését, fejlesztését hivatottak növelni.

A Pilates Trapéz (Cadillac) gép

 • Az Univerzális eszköz: A Cadillac, más néven Trapéz, egy sokoldalú és univerzális Pilates eszköz. A trapéz formájú keret, rugók, szíjak és fogantyúk széles körű gyakorlatokat tesznek lehetővé.
 • A gyakorlatok sokfélesége: A Cadillac különösen alkalmas a nyújtásra, izomkontrollra és a testtartás javítására. Ideális rehabilitációs gyakorlatokhoz és a test minden részének átfogó edzéséhez.

 

A Pilates Torony (Tower) gép

 • A Cadillac kompakt változata: A Torony gép a Cadillac egy kompakt változata, amelyet kisebb stúdiókban vagy otthoni használatra terveztek. Az alapvetően hasonló funkciókkal rendelkező Torony lehetőséget nyújt a Cadillac gyakorlatok széles skálájának elvégzésére kisebb helyen.
 • Erő, rugalmasság és kontroll: A Torony gyakorlatok célja az erő, rugalmasság és testkontroll fejlesztése. A gép rugóinak ellenállása és a fogantyúk segítségével a gyakorlók finomhangolhatják a mozgásokat, növelve ezzel a gyakorlatok hatékonyságát.

A Gépek jellemzői

 • Kiváló minőségű anyagok: Mind a Cadillac, mind a Torony gépek a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, biztosítva ezzel a tartósságot és a biztonságos használatot.
 • Személyre szabható gyakorlatok: A számos beállítási lehetőségnek köszönhetően a gyakorlók testreszabhatják a gyakorlatokat, hogy azok a leginkább megfeleljenek az egyéni igényeiknek és céljaiknak.

 

A Gerinckorrigáló: A Pilates eszköze a gerinc egészségéért

 

pilates gép

A Pilates gerinckorrigáló, ismert még Spine Corrector vagy Pilates Arc néven, egy különleges eszköz, amelyet kifejezetten a gerinc mozgékonyságának, rugalmasságának és erősítésének elősegítésére terveztek. Ez az eszköz segít a gerinc természetes görbületeinek megőrzésében és javításában, miközben hozzájárul az általános testtartás fejlesztéséhez.

 

 

Gerinckorrigáló jellemzői és előnyei

Ergonomikus design: A gerinckorrigáló ívelt formáját úgy tervezték, hogy támogassa a gerinc természetes ívét, miközben kényelmes alátámasztást biztosít.

Gerinc és core izomzat erősítése: Az eszköz segítségével végzett gyakorlatok nemcsak a gerinc rugalmasságát fejlesztik, hanem a core izomzatot, különösen a hasi és hátizmokat is erősítik.

 
A gerinckorrigálóval végzett gyakorlatok

Rugalmasságot fejlesztő gyakorlatok: A gyakorlatok során a gerinckorrigálóra támaszkodva végezhető el a hajlítás, nyújtás és forgatás, amelyek segítenek növelni a gerinc mozgékonyságát.

Variációk és módosítások: A gerinckorrigáló alkalmazkodik a különböző testméretekhez és képességszintekhez, lehetővé téve a gyakorlatok módosítását és testreszabását.

Kinek ajánlott a gerinckorrigáló?

 • A gerinckorrigáló ideális azok számára, akik szeretnék javítani gerincük egészségét és rugalmasságát, függetlenül attól, hogy újak a Pilatesben vagy haladó gyakorlók.
 • Különösen ajánlott azoknak, akik hosszú órákat töltenek ülve vagy akiknek gerincproblémáik vannak.

 

A Pilates doboz: Sokoldalú eszköz a hatékony gyakorlásért

A Pilates doboz egy kulcsfontosságú eszköz a gyakorlatok során, amely kiegészíti a reformer és más gépek használatát. Ez az egyszerű, mégis rendkívül sokoldalú eszköz segít növelni a gyakorlatok variabilitását és intenzitását, miközben támogatja a testtudatosság és az izomerő fejlesztését.

Jellemzők és előnyök

Robusztus kialakítás: A Pilates doboz általában erős, tartós anyagból készül, amely elbírja a gyakorló súlyát, biztosítva a biztonságos és stabil használatot.

Kiegészíti a reformer gyakorlatokat: Különösen jól használható a reformerrel kombinálva, ahol a doboz növeli a gyakorlatok intenzitását és segít a testtartás javításában.

A Pilatezs doboz alkalmazásai

Támogatás és ellenállás: A doboz segítségével a gyakorlatokat nehezebbé vagy könnyebbé tehetjük, attól függően, hogyan használjuk (például támogatásként vagy ellenállásként).

Változatos gyakorlatok: A dobozt használva számos gyakorlat elvégezhető, beleértve a nyújtásokat, erősítéseket és az egyensúly fejlesztő gyakorlatokat.

Ideális minden szinten

A doboz kiváló választás kezdők és haladók számára egyaránt. Kezdők számára segíthet a helyes testhelyzet és mozgástartomány elérésében, míg a haladóknak új kihívásokat és variációkat kínál.

 

A Pilates fekvőpad: Alapvető eszköz a test és elme Fejlesztéséhez

A fekvőpad, gyakran csak mint ‘Pilates pad’ említve, egy alapvető eszköz a gyakorlatok során. Ez az egyszerű, mégis rendkívül hatékony eszköz segít a testkontroll, az izomerő és a rugalmasság fejlesztésében, miközben támogatja a helyes testtartást és a testtudatosságot.

Jellemzők és előnyök

 • Kényelmes és stabil: A fekvőpad egy sima, párnázott felülettel rendelkezik, amely kényelmes támogatást nyújt a gyakorlatok során, miközben stabil alapot biztosít a mozgásokhoz.
 • Erősítés és nyújtás: A pad ideális eszköz az izomerő és rugalmasság fejlesztésére, valamint a testtartás és a core izomzat megerősítésére.

A Pilates fekvőpad alkalmazásai

 • Számos gyakorlat: A padon végezhető gyakorlatok sokfélesége magában foglalja a hasizom-erősítő gyakorlatokat, a háti és mellkasi nyújtásokat, valamint az egyensúly és koordináció javítását célzó mozgásokat.
 • Adaptálhatóság: A fekvőpadot használhatjuk önállóan vagy más Pilatesz eszközökkel kombinálva, mint például a golyókkal vagy ellenállási szalagokkal, így növelve a gyakorlatok intenzitását és hatékonyságát.

 

Mi a Jumpboard és mire jó?

Ugráló deszka: A Jumpboard egy lapos, párnázott deszka, amit a reformer gép végéhez rögzítenek. Ezt az eszközt használják ugráló gyakorlatokhoz, amelyek segítenek fejleszteni az alsó végtagok erőnlétét, javítani az izomkoordinációt és növelni a szív- és érrendszeri állóképességet.

Változatosság és játékosság: A Jumpboard hozzáadásával a reformer edzések változatosabbá és élvezetesebbé válnak, lehetőséget adva a gyakorlóknak, hogy új módon tapasztalják meg a Pilatest.

A Jumpboard alkalmazásai

Alsó test erősítése és állóképesség fejlesztése: Az ugrálással végzett gyakorlatok főként az alsó test izomcsoportjaira összpontosítanak, erősítve a lábakat, a feneket és javítva a teljes test állóképességét.

Kardió edzés: A Jumpboard használata kardió elemet visz a Pilatesz gyakorlatokba, segítve a kalóriaégetést és a szív- és érrendszeri egészség javítását.

A Jumpboard használatának előnyei

 • Biztonságos ugrálás: A reformer rugóinak ellenállása segít abban, hogy az ugrálás biztonságos és ízületkímélő legyen, csökkentve a sérülés kockázatát.
 • Szórakoztató és hatékony: A Jumpboarddal végzett gyakorlatok élvezetesek és egyben kihívást jelentőek, ami motivációt ad az edzésekhez.

 

Elkötelezettségünk a pilates gépek esetén a minőség és egyediség

 • Tartós anyagok és egyedi megjelenés: Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, hogy biztosítsuk gépeink hosszú élettartamát, miközben az egyedi design lehetőséget biztosít a személyes stílus kifejezésére.

 

Lépjen kapcsolatba velünk a tökéletes Pilates gépért Fedezze fel a gyakorlatok új dimenzióit professzionális, hazai készítésű gépekkel, amelyek több mint 20 éves szakértelmet tükröznek.

Válogasson a termékek között és rendeljen egyedi, testre szabott gépeket, amelyek új szintre emelik az edzéseit.

 

Tippek a vásárlás előtt:

A reformer Pilatesz gép kiválasztása előtt érdemes több szempontot is figyelembe venni, hogy megtaláld azt a modellt, amely a leginkább megfelel az igényeidnek és a fizikai kondíciódnak. Íme néhány tipp, amire érdemes figyelni a vásárlás előtt:

 1. Robusztusság és stabilitás: A gépnek erősnek és stabilnak kell lennie, hogy biztonságosan elvégezhesd rajta a gyakorlatokat. Figyelj az anyagára és szerkezetére.
 2. Állíthatóság: A reformernek rugalmasságot kell biztosítania a különböző testméretek és erőszintek számára. Ellenőrizd, hogy állítható-e a futópad hossza, a fogantyúk magassága, és hogy módosítható-e a rugók ellenállása.
 3. Kényelem: A futópad felületének kényelmesnek kell lennie, de elegendő támaszt is kell nyújtania. A párnázás minősége és anyaga fontos szempont lehet, különösen hosszabb edzések során.
 4. Rugók minősége és ellenállási szintjei: A rugók határozzák meg a sport eszköz ellenállásának szintjét. Ellenőrizd, hogy a géphez tartozó rugók különböző ellenállási szinteket kínálnak-e, hogy a gyakorlatokat különböző nehézségi fokokon végezhesd.
 5. Tartozékok és bővíthetőség: Néhány reformer különböző tartozékokkal érkezik, mint például lábtartók, fogantyúk vagy állítható ellenállású rugók, amelyek növelik a gyakorlatok sokféleségét. Ellenőrizd, hogy a kiválasztott modell bővíthető-e további tartozékokkal a jövőben.
 6. Ár-érték arány: Mérlegeld az árat a minőségéhez és a kínált funkciókhoz képest. A legdrágább modell nem mindig a legjobb választás mindenki számára. Keress véleményeket és összehasonlításokat online, hogy megtaláld a legjobb ár-érték arányt.
 7. Garancia és ügyfélszolgálat: A jó garancia és megbízható ügyfélszolgálat hosszú távon megnyugvást jelenthet. Ellenőrizd, milyen garanciát kínálnak a gépre, és olvasd el más vásárlók véleményét az ügyfélszolgálatról.

A megfelelő reformer Pilatesz gép kiválasztása nagyban hozzájárulhat a gyakorlatok élvezetéhez és a testi jólétedhez. Vegyél figyelembe több forrásból származó információkat, és ha lehetőséged van rá, próbáld ki a gépet vásárlás előtt.

Látogasd meg a szalonunkat és próbáld ki gépeinket!