Örömmel osztjuk meg veletek, hogy szalonunk immár fél éve nyitotta meg kapuit, és ez idő alatt rengeteg fantasztikus pillanatot éltünk át együtt. Ez a hat hónap tele volt kihívásokkal, tanulással, és persze sok-sok örömteli pillanattal, amit veletek, kedves vendégeinkkel élhettünk át. Szeretnénk megosztni veletek, hogy mi hogyan éltük meg az elmúlt hat hónapot. Reméljük még sokszor ennyi időt együtt tudunk tölteni és továbbra is minket választotok, ha reformer pilatesről van szó. 

Első fél év mérföldkövei

Amikor fél évvel ezelőtt elindítottuk szalonunkat, célunk az volt, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol mindenki  zavartalanul tud edzeni, és megtalálja a belső békéjét, és egyensúlyba kerül önmagával. A kezdeti izgalom és kemény munka meghozta gyümölcsét, hiszen a közösségünk gyorsan növekedett, és egyre többen csatlakoztak hozzánk. 

Számtalan emlékezetes pillanatot osztottunk meg, legyen szó az első pilates óráról, egy új edzésforma bevezetéséről, vagy a sok nevetésről, ami minden közös órát jellemzett. Közben folyamatosan tanultunk és fejlődtünk, hogy a legjobbat nyújthassuk számotokra.

Közösségünk erőssége

Az elmúlt hat hónapban rájöttünk, hogy szalonunk igazi erőssége nemcsak az órák minőségében, hanem a közösségünk összetartásában rejlik. Az a támogatás és lelkesedés, amit tőletek kapunk, minden egyes nap inspirál bennünket. Büszkék vagyunk rá, hogy egy olyan közösséget építettünk, ahol mindenki szívesen tölti az idejét, ahol barátságok születnek, és ahol mindenki megélheti a mozgás örömét.

szuper közösség, fél év

szuper közösség alakult ki a fél év alatt, köszönjük nektek!

A jövőre nézve

A féléves születésnapunk alkalmából nemcsak visszatekintünk az eddigi sikereinkre, hanem előre is tekintünk a jövőbe. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy új és izgalmas programokat, edzésformákat hozzunk el nektek, valamint folytatjuk a közösségünk építését és erősítését.

Szeretnénk megköszönni nektek, hogy velünk voltatok az elmúlt fél évben, és hozzájárultatok ahhoz, hogy szalonunk ilyen különleges hellyé váljon. Nélkületek mindez nem valósulhatott volna meg. 

Reméljük, hogy a következő hónapokban is sok szép emléket és közös sikert ünnepelhetünk majd együtt.

Várunk továbbra is sok szeretettel a szalonunkban, hogy együtt folytassuk ezt a fantasztikus utazást!

error: Content is protected !!