Két csodálatos vendégünk: Vica és Viki rekordot döntöttek áprilisban! 💚💪

 

Áprilisban két fantasztikus vendégünk, Vica és Viki fantasztikus teljesítményt nyújtottak. Mindketten 25 alkalommal edzettek nálunk a hónap során. Ez lenyűgoző teljesítmény. Vica és Évi törzsvendégeink, már a szalon nyitása óta hűségesek hozzánk, és március óta folyamatosan részt vesznek az edzéseken, rendkívül szép eredményeket érve el. Szinte nincsen olyan nap, hogy ne jönnének edzeni. 

Gratulálunk a lenyűgöző teljesítményükhöz, és csak így tovább! 👏

A Szalonban célunk, hogy közösséget építsünk, és elhivatott, kitartó sportolásra ösztönözzük vendégeinket. Küldetésünk segíteni azokat, akik fejlődni szeretnének, és tudatosan gondolkodnak az egészségükről és testükről. Támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy a sportolás ne időszakos fellángolás legyen, hanem egy kitartó, következetes tevékenység, a mindennapok szerves része. 

 

A szalonban azon dolgozunk, hogy folyamatosan motiváljunk és inspiráljunk titeket a kitartó mozgásra, és arra bátorítsunk, hogy soha ne adjátok fel. 

Azt szeretnénk átadni, hogy a sportolás következetes tevékenység legyen, amelyben megtaláljátok a szépséget és örömet, és amely segít elérni a céljaitokat. Hisszük, hogy egy jó közösségben, ahol a realitás azonos és a tagok hasonló célokért dolgoznak, sokkal könnyebb ezt megtenni, mint egyedül. Nagyon jó látni, amikor vendégeink erre az útra lépnek, mint Viki és Vica.

Bár már elmúlt az áprilisi győztesek kihirdetése, az elképesztő teljesítményük mindenképpen megér egy blogbejegyzést. Ünnepeljük Vica és Viki rekorddöntő hozzáállását, és bízunk benne, hogy példájuk motivációt nyújt mindenki számára, aki szeretné fejleszteni a saját fittségét. Kitartásuk nem csupán a saját céljaik elérését szolgálja, hanem inspirációt nyújt az egész közösség számára is. 

A sportolásnak központi szerepe kell, hogy legyen a mindennapjainkban, hiszen nem csupán a fizikai állapotunkat javítja, hanem hozzájárul az általános jólétünkhöz is. A Reformer Pilates ideális módja annak, hogy mindenki megtapasztalja az edzés valódi előnyeit: segít erősíteni és formálni a testet, miközben csökkenti a stresszt és javítja a közérzetet. Vica és Viki példája bizonyítja, hogy kitartással és elkötelezettséggel bárki elérheti a saját fittségi céljait.

Büszkék vagyunk rájuk, és örömmel látjuk, hogy a közösségünk ilyen elhivatott tagokból áll. 

Az áprilisi rekord már megszületett, de ezzel nem ér véget a kihívás: májusban is folytatjuk, és kíváncsian várjuk, ki lesz a következő! 😉 

Viki és Vica mellett gratulálunk minden vendégünknek, akik aktívan részt vesznek az edzéseken, és bíztatunk mindenkit, hogy tartsanak ki a céljaik mellett. Minden eredmény és változás első lépése fejben dől el! Ha megvan a döntés, mi már segítünk a célhoz vezető lépésekben. Tarts velünk! 🙂