Rólunk

Történet arról, hogy kitartóan csináld azt, amit szeretsz.

Tóth-Leiner Andrea vagyok, az Everflow Reformer Pilates alapítója. Az én történetem a kitartásról és az elkötelezettségről szól, arról, hogy következetesen ragaszkodom a sportoláshoz és a számomra fontos értékekhez. Világ életemben a kitartó, tudatos, fegyelmezett és következetes sportolás híve voltam, számomra ez okozott örömet. Versenyszerűen sport táncoltam, már tizenéves koromban nagy önfegyelemmel edzettem. 

Sokszor reggelente iskola előtt, vagy késő este, miközben a tanulást folyamatosan összeegyeztettem az edzésekkel. Mások szórakozni, bulizni jártak, én ehelyett az edzésre és versenyzésre fókuszáltam, ez némileg kívülállóvá tett a kortársaim között. Nem álltam be az általuk diktált sorba és értékrendbe, hanem azt csinálom, amiről tudom, hogy nekem jó és számomra helyes. 

„Éreztem mekkora ereje van egy igazi csoportnak”

Versenysport éveim során megértettem egy igaz közösség erejét, ahol azonos realitásban osztozunk és közösen törekszünk egy cél elérésére időt és energiát nem sajnálva. Éreztem, mekkora ereje van egy csoportnak. Ez inspirált arra, hogy saját sporttánc egyesületemet megalapítsam és hosszú éveken át sportrendezvényeket, táborokat szervezzek. Több mint 12 évig táncedzőként dolgoztam, több száz gyermeket oktattam táncra, bevezetve a sport világába.

Ez a tapasztalat és több évnyi intenzív tanulás és önfejlesztés vezetett az Everflow Pilates megszületéséhez, ahol célom, hogy inspiráljam az embereket a tudatos és következetes sportolásra, és közösséget teremtsek ahol az emberek eltökélten, rendszeresen sportolnak mindeközben jól érezik magukat.  Az Everflow Pilates küldetése ma:

Amiért dolgozunk

Az Everflow küldetése:

Magas minőségű reformer pilates edzésekkel segítünk azoknak, akik törekednek a fejlődésre és tudatosan gondolkodnak az egészségükkel és a testükkel kapcsolatban. Támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy a sportolás ne időszakos fellángolás, hanem egy kitartó, következetes tevékenység legyen, a mindennapok szerves része. Segítünk elérni az egészséges, jól működő és esztétikus testet, amely lehetővé teszi számukra, hogy fájdalommentesen, könnyedén és szabadon tudjanak mozogni, ezáltal  egy teljes életet élni.

 

 

A szalonban azon  dolgozunk, és minden eszközzel azon vagyunk, hogy folyamatosan motiváljunk és inspiráljunk Titeket arra, hogy a mozgást kitartóan csináljátok és ne adjátok fel.  Azt szeretném átadni, hogy a sportolás ne időszakos fellángolás, hanem egy kitartó következetes tevékenység legyen, amelyben megtaláljátok a szépséget, örömet és eléritek vele a céljaitokat. Hiszem hogy egy jó közösségben, ahol a realitás azonos, ahol hasonló célok motiválják a tagokat, ezt sokkal könnyebb megtenni, mint egyedül. 

 
Tóth-Leiner Andrea

Alapító

Akik mindebben segítenek

Csapatunk

 

„Célom, hogy minden vendégnek kellemes és inspiráló élményben legyen része.”

Héjja-Nagy Szandra

A nevem Szandra és nagy örömmel fogadlak a recepción. Célom, hogy minden vendégnek kellemes és inspiráló élményben legyen része. Gyermekkorom óta nagyrésze a sport az életemnek, ezért örülök, hogy egy olyan környezetben dolgozhatok ahol mások is előtérbe helyezik egészségüket és a testmozgást.

 

„Izgatottan várom, hogy részese legyek ennek a fantasztikus közösségnek.”

Albert Ágota

Sziasztok! A nevem Ágota,  és mostantól a stúdió recepcióján találkozhattok vele, illetve a videók készítéséért is én felelek. Mindig is nagy szerepe volt a sportnak az életemben, úgyhogy izgatottan várom, hogy részese legyek ennek a fantasztikus közösségnek.

 

„Segítek mindenben, amiben csak tudok.”

Williger Renáta

Egy ideje elindultam a tudatosság útján és talán ezért is egyre jobban szeretek személyesen kapcsolódni, amit itt a recepción teljesen megélhetek. A testmozgás  az életem része, legyen ez bármi.  Szeretettel várlak, segítek mindenben, amiben tudok.

 

„A fiatalos lendület, változatos és jó hangulatú órák, testi-lelki feltöltődés… számomra ezt jelenti a Pilates!”

Németh Panna

A sport kisgyermek korom óta az életem szerves részét alkotja. A versenyszerű szertorna majd röplabda után a Pilatesben találtam rá arra a mozgásformára, ami végre igazán passzol hozzám. Az alakformáláson túl segít a testtudat kialakításában, valamint nagy hangsúly helyeződik a testi-lelki egyensúlyra, mely által a Pilates maximális kikapcsolódást is nyújt. Oktatóként célom, hogy változatos, fiatalos és jó hangulatú órákon keresztül tudjam átadni vendégeimnek ezen feltöltődés örömét.

„Várok mindenkit korosztálytól függetlenül akkor is, ha nagyon rég volt az a nap, amit fel tudsz idézni, hogy sport is szerepelt benne és akkor is, ha a mindennapjaid fontos része.”

Antal Kitti

Régóta fontos szerepet játszik az életemben az egészséges életmódra való törekvés és ez csak fokozódott, mióta két kisgyerek büszke anyukája is vagyok. Hosszú évek óta kerestem azt a mozgásformát, ami igazán az életem részévé tud válni. Feltölti a lelkem azzal a jóleső magabiztossággal és elégedettség érzéssel, valamint a testem is meghálálja a törődést azzal, hogy energikusabbá és ellenállóbbá válik. Ez a szerelem nekem a reformer pilates lett. Az edzések után szeretem a tudatot, hogy jól bántam magammal, kimozdultam a komfortzónámból és alkalomról alkalomra érezni lehet a testem formálódását is. Fontos szempont, hogy mentálisan kikapcsol, majd újratölt egy nehéz nap elején vagy egy nagyon fárasztó végén. Elsődleges célom, hogy ebből át tudjak adni minél többet.Várok mindenkit korosztálytól függetlenül akkor is, ha nagyon rég volt az a nap, amit fel tudsz idézni, hogy sport is szerepelt benne és akkor is, ha a mindennapjaid fontos része.

 

 

 

” A sport nem csak testnevelés, hanem a léleknek is az egyik legerőteljesebb nevelőeszköze.”

Fodor Krisztina

​​Az edzés lassan 10 éve mindennapjaim része, először a konditermi edzéssel ismerkedtem meg, akkor annyi volt a célom, hogy izmosodjak, formásodjak, azonban később a mozgás által megtapasztaltam a testre gyakorolt pozitív hatásokon túl a mentális tényezőket is. A reformer pilates edzésbe 3 évvel ezelőtt szerettem bele, hajlékonnyá tesz, szálkás izomzatot építhetsz vele. Edzőként a célom, hogy átadjam leendő vendégeimnek a mozgás iránti szeretetet és az óráimról feltöltődve menjenek haza.

 

 

 

„Mindennap nap saját magamat szeretném legyőzni, magamért dolgozni és csakis előre menni.” 

Pesel Anita

Magyar Táncművészeti Egyetemen klasszikus balett szakán diplomáztam, utána azonnal a Magyar Állami Operaházhoz szerződtem, ahol immáron 9 éve aktívan dolgozom balett táncosként. Az évek alatt elvégeztem a Magyar Táncművészeti Egyetem Mesterképzését is, így balett tanárként is dolgozom több éve. Pályafutásom alatt rengeteg mozgásformával találkoztam, testem karbantartása és rehabilitációja miatt. A Pilates Reformer egy olyan mozgásforma volt, ami kiűzte az unalmas hasizom és ehhez hasonló monoton feladatokat az életemből és kreatív változatos gyakorlatokra váltottam, így az edzés nem csak szórakoztató, de még hasznos is.