Vendégeink mondták

Vendégeink mondták

 

„Nagyon szeretek az Everflow-ba járni, szuper oktatók vannak, odafigyelnek és segítenek így minden órán komfortosan érzem magam.”

 

„Kedves kiszolgálás, profi oktató. Nincs is jobb napkezdő, mint az Everflow falai között eltölteni egy órát. 🙂 „

 

„Nagyon hangulatos szalon, szuper helyen, kiváló edzőkkel. Tetszenek a változatos és izgalmas órák, amelyek átmozgatnak teljesen és nagyon élvezetesek. Mindenki extra kedves és segítőkész, csak ajánlani tudom a helyet! 🙂 „

 

 

Mindenki nagyon kedves és segítőkész! Igényes, szép és tiszta a szalon. Öröm itt edzeni.

 

„Nagyon szép lett az új szalon. Abszolút kezdőként érkeztem az első órámra, és nagyon örültem neki, hogy az oktató figyelmes volt mindenkivel, érthetően elmondta és megmutatta a gép használatát. Az óraközben is figyelt mindenkire, ahol szükséges volt, ott korrigálta a kivitelezett gyakorlatainkat. Nagyon jó élményekkel távoztam az első órámról. A jövőben is tervezem az órákon való részvételt.”

 

„Megfelelő a lokáció, mindig van parkolóhely🤩 Csodás a szalon design-ja💚 Tetszik, hogy minden nap és gyakorlatilag majdnem minden napszakban lehet pilatesre menni, így heti 2 edzést biztos össze lehet hozni 😁 Különbözik az oktatók edzés stílusa, de mindannyian lelkiismeretesek.

 

 

Nagyon szép a szalon, tetszett, hogy nincs túlzsúfolva, a résztvevők létszáma is ideális, családias, ezáltal az órát tartó tréner is jobban tud figyelni mindenkire.

 

„Igényes kialakítású, tiszta és barátságos hely. Felkészült és lelkes edzőkkel. Odafigyelnek az igényeimre, javítják a mozdulataim, hogy biztonságos és valóban hatékony legyen az edzés. Szívből ajánlom a szalont.”

 

„Gyönyörű a stúdió, nagyon igényes, mindig tiszta, ez hatalmas jópont! Szuperek a zenék is mindig, meg a figyelmesség, amit a recepción kapok! Tök jófejség a protein szelet is! :)”

 

„Szuper hangulatú terem, igényes környezetben. Az órák intenzitása is nagyon jó, illetve rengeteg időpont van meghirdetve, így szinte bárki megtalálja a számára megfelelő alkalmat az edzésre.”

 

 

Nagyon kedves és segítőkész mindenki, megoldás orientált a hozzáállás, nem nehézkes vagy körülményes. Szuper ötlet az edzés utáni fehérje és limonádé! 

 

„Az atmoszféra nagyon tetszett, gyönyörű a terem, jó hangulatban telik az edzés. Az edzők segítőkészsége kifogástalan. Mindenki nagyon kedves. Összességében nagyon jó a teremben edzeni!”

 

„Eddig nem szívesen jártam terembe tornázni, mindig azt gondoltam nem vagyok odavaló. De az otthoni edzést mindig lelkesen elkezdem majd egy rövid idő után elhagyom. Ami nagyon szimpi volt veletek kapcsolatban az az, ahogy ezt az egészet felépítettétek. Íve volt a dolognak. Kezdektől kíváncsian fordultatok felénk, kikértétek a véleményünket és azokat meg is fogadtátok. Csoda stúdió született. Az edzők szintén csodák szakmailag felkészültek, emberileg zseniálisak és brutálisan ki tudnak csinálni egy-egy órán 😉. Eddig még soha nem éreztem magam nem odavalónak. Úgy érzem nálatok a helyemen vagyok. Köszönöm!”

 

„Nagyon szeretek hozzátok járni, a szép környezet, tisztaság, szép interior, a vendégekkel kivétel nélkül a recepciónál ès edzésen is kedvesen beszéltek.”

 

Eltökéltség. Kitartás. Eredmények.

Gyere és próbáld ki!