PILATES REFORMER

868,680 Ft

A Pilates Reformer egy innovatív, sokoldalú eszköz, ami forradalmasítja a testmozgás világát. Különleges kialakításával, ez a csúcsminőségű berendezés tökéletes választás minden korosztály és fitness szint számára. A Pilates Reformer segítségével finomíthatod a testtartásodat, növelheted a rugalmasságodat, és erősítheted a mélyizmaidat egy dinamikus, mégis kíméletes edzés során.

Az elegáns, mégis robusztus kialakításnak köszönhetően a Pilates Reformer könnyen integrálható otthoni vagy stúdió környezetbe. A sima csúszású platform és a precízen állítható ellenállási rendszer lehetővé teszi a gyakorlatok széles skálájának elvégzését, így biztosítva egy egyedülálló és hatékony edzésélményt.

Legyen szó rehabilitációról, erőnléti edzésről, vagy egyszerűen csak a mindennapi stressz levezetéséről, a Pilates Reformer az ideális társ a céljaid elérésében. Fedezd fel a mozgás új dimenzióit és tapasztald meg a Pilates Reformer által nyújtott végtelen lehetőségeket.

EGYEDI IGÉNYEK SZERINTI GYÁRTÁS

FŐ SPECIFIKÁCIÓK

 • magasság: 40 cm; hosszúság: 247 cm szélesség: 65 cm
 • kocsi fekvő felülete, fejrész nélkül: hossz: 71 cm;, szélesség: 65 cm,
 • súly: 90 kg

PILATES REFORMER FŐBB TULAJDONSÁGOK

Kényelmes használatot biztosító, magas minőségű kialakítás bármely magasságú felhasználó számára ideális, hosszú kocsiút dupla, hurkos rögzítőpántok

VÁZ

Extra széles állófelület a kényelmesebb és szélesebb gyakorlatokhoz elegáns megjelenés fém megerősítések a nagy teherbírás és tartósság érdekében. Legnagyobb, 117 cm-es kocsifutás, magasabb felhasználóknak is megfelelő ugrógyakorlatokhoz. 8 fokozatú állítható lábvas és 3 fokozatú állítható rugóakasztó beépített stopperrel minden igényt kielégít.

KOCSI, PÁNTOK

 • Könnyű, de stabil és erős.
 • Hosszantartó, speciális szivacsozás, amely formáját megtartja és a gerinc helyzetét is segít érzékelni.
 • UV- és vízálló, nyúlásmentes borítás
 • Rendkívül sima, csendes futás
 • Beépített kötél- és pánttartó a könnyű használathoz
 • Kiváló minőségű kötelek és csigák, erős kötélrögzítők, gyors és kényelmes kötélállítás

RUGÓK

Ellenálló, horganyzott forgófejekkel 3 különböző erősségű rugó: 3 piros, 1 kék, 1 sárga               Pilates_reformer_rugo

SPECIFIKÁCIÓK

 • magasság: 40 cm; hosszúság: 247 cm; szélesség: 65 cm
 • kocsi fekvőfelülete, fejrész nélkül: hossz: 71 cm; szélesség: 65 cm
 • súly: 90 kg

Alapár: 684 000 Ft + ÁFA, lakkozott fa-antracit (a szállítási és csomagolási költségek nem tartoznak az árba) Egyedi fényezési felár: 40.000 Ft A nyersanyagárak ingadozása miatt az ár tájékoztató jellegű, kérjük, tájékozódjon elérhetőségeinken.

További információk a Fűzy Pilates Reformerről: Egyedi gyártású, kézzel csiszolt fával, 2 különböző magassággal, és innovatív lábrúd- és platformállítási rendszerekkel ellátott Studio Pilates Reformer gép minden funkcionális, esztétikai és formai igényt kielégít. Karc- és izzadságálló, 13 különböző színben elérhető, magas ellenállású kárpit, valamint bükkfa váz lakkozott vagy színre fényezett variációkban kapható, akár több mint 100 különböző színben.

Pilates_gep